Een keuken op maat voor jouw huishouden

Wanneer je een huis hebt gekocht, wil je natuurlijk wel dat dit jouw eigen plekje wordt. De huiskamer wordt naar wens ingericht, de slaapkamer wordt dé plek om tot rust te komen en de zolder is ideaal voor het uitoefenen van je hobby. Daarnaast hebben we natuurlijk ook nog de keuken.

Deze ruimte staat ook wel bekend als “het hart van het huis”. Of je nu een groot familieontbijt maakt, vrienden vermaakt met een heerlijke lunch of lekker avondeten maakt voor je gezin, de keuken is essentieel voor jou en je gezin. Ga jij het liefst voor een geheel eigen stijl? Dan kun je altijd een keuken op maat laten maken.

Verbouwing en plaatsen van een nieuwe keuken

Het verbouwen en plaatsen van een op maat gemaakte keuken kan zeer leuk  zijn. Samen met een team van vakmensen kies je voor een adembenemende keukenvernieuwing die is gebouwd om een leven lang mee te gaan. Je kunt dus gewoon genieten van jouw prachtige nieuwe ultramoderne keuken en deze delen met jouw dierbaren.

Ideeën opdoen

Voor het opdoen van ideeën kun je de hul inschakelen van een keukenontwerpen. Je ontvangt dan het beste advies en kunt voorbeelden bekijken om ideeën op te doen. De ontwerper is jouw vertrouwde gids en zal je op de hoogte brengen van alle mogelijkheden die je hebt.

Voordelen

De tekenaar neemt een nauwkeurige en gedetailleerde metingen, waarna zij de keuken op maat voor je zullen maken.

  • Professioneel advies
  • Aangepast keukenontwerp
  • Op maat gemaakte kasten
  • Kastdeuren van de hoogste kwaliteit beschikbaar
  • Luxe werkbladen
  • Zacht sluitende deuren en laden
  • Gootsteen kraan

Op maat gemaakte keukens zijn er in verschillende stijlen, kleuren en houtsoorten. Hierdoor kun je kiezen voor verschillende vormen en maten die precies aansluiten bij jouw huis. Deze keukens zijn gebouwd met mooie materialen en hoogwaardige afwerking is klaar.

Innovatief keukenontwerp

Elke op maat gemaakte keuken is uniek in zijn ontwerp; het creatieproces verschilt voor elk individueel huishouden. Voor veel huiseigenaren zijn op maat gemaakte keukens een levenslange droom. De keuken is het middelpunt van de energie van een huis en op maat gemaakte keukens kunnen de stijl en persoonlijkheid van hun eigenaars weerspiegelen. Veel mensen dromen jarenlang en plannen hun keukens tot in het kleinste detail, en dat zouden ze ook moeten doen.

Voor anderen zijn op maat gemaakte keukens niet alleen een droom, ze zijn een obsessie. Dit zijn de klanten die uiteindelijk een op maat gemaakte keuken laten maken.

Tips voor een geweldige keuken

Je hebt misschien veel tips gekregen over het opnieuw ontwerpen van je keuken. Maar hoeveel zijn er eigenlijk efficiënt en uitvoerbaar? Lees de volgende punten door om meer te weten te komen over hoe je tijd en geld kunt besparen bij het ontwerpen van keukens. Een op maat gemaakte keuken laten ontwerpen is essentieel om aan jouw specifieke behoefte te voldoen en deze uniek te laten bouwen is zeker een luxe.

1. Doe goed onderzoek

Doe veel onderzoek voordat je daadwerkelijk een plan voor jouw keuken in kaart brengt. Er zijn een aantal lifestyle-boeken en tijdschriften om je te helpen bij de nieuwste ontwerpen en looks.

2. Vergeet de blauwdruk niet

Neem een ​​blauwdruk van de bestaande leidingen en elektrische punten. De stekkerpunten voor de elektrische apparaten zouden moeilijk te veranderen zijn. Renoveren rond de huidige lay-out is het beste idee om een ​​goedkope maar effectieve herontwerp te maken

3. Wat is belangrijk?

Daarnaast is het belangrijk om goed te bedenken wat voor jou belangrijk is. Uiteraard heb je genoeg opbergruimte nodig. Maar wat berg je waar op? En wat ben je van plan om allemaal te gebruiken? Of het nu gaat om een ​​grote open keuken of kleine compacte, de opslagcapaciteit moet aansluiten bij jouw behoeften.

4. Kies voor groen!

Groen gaan is de best mogelijke manier om energie te besparen. Zorg ervoor dat je de meest energiebesparende apparaten koopt. Dit bespaart zowel jouw elektrische rekeningen als de energie. Een aantal slimme keukenapparatuur is tegenwoordig beschikbaar met de beste technische functies en tegelijkertijd energiebesparend.

5. Welke kleur heeft jouw voorkeur?

Het kiezen van de juiste kleur voor jouw keuken is belangrijk. Gebruik voor kleine ruimtes de lichtere tinten terwijl, voor de open keukenruimte, krachtige kleuren toevoegen aan de look. Neutrale paletkleuren kunnen in bepaalde delen van de keuken worden gebruikt.

6. Koop de juiste accessoires

Praktische en eenvoudige accessoires dragen bij aan de bruikbaarheid van het keukenontwerp. Van theedoekhouders tot bestekhouders, je moet speciale ruimte hebben voor gemakkelijke toegang.

7. Het is altijd goed om creatief te zijn!

Breng jouw plannen naar ons toe en laat ons jouw ontwerp in 3D-weergave maken, zodat je echt kunt zien hoe jouw keuken eruit zou zien.

Indeling keuken

Keukenblad

Een keukenblad is een belangrijk kenmerk dat jouw op maat gemaakte keuken definieert. Het is een regelmatig gebruikte functie in de keuken, en het meeste werk wordt gedaan op de tafel. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van keukenbladen en kunnen zeer terecht een tafel creëren volgens jouw voorkeur en eis.

Keukenkasten

Je kunt jouw keukenkasten volledig aanpassen aan je keukeninterieur, maar zijn ook zeer functioneel.

Zeer praktische keukenapparatuur

Ontegenzeggelijk zijn afzuigkappen en kookplaten zeer praktische keukenapparatuur waarop je het grootste deel van jouw tijd moet. Er is gelukkig een breed aanbod aan afzuigkappen, kookplaten en andere keukenapparatuur  beschikbaar waaruit je kunt kiezen.

Keukenverlichting

Hoe groot of klein je keukenruimte ook is; een goed verlichte keuken is een voorwaarde voor het bereiden van een goede maaltijd voor familie of vrienden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *